Restauratie van kunst en antiek

Antieke meubels en klokken. Schilderijen en bijzondere tekeningen. Oude bijbels en kerkorgels. Een poppenhuis of een huisaltaar. Sinds de oprichting van de stichting Bonhomme Tielens zijn zo’n 400 aanvragen voor de restauratie en het behoud van roerende kunsthistorische voorwerpen behandeld.

Inmiddels zijn met steun van de stichting zo'n 200 kunst- of antiekobjecten gerestaureerd. Variërend van historische kroonluchters in de Grote kerk in Alkmaar en een vierspantuig voor het Koetshuis Museum Van Loon in Amsterdam tot en met het Hinsz orgel in Harlingen en het meubilair van de St. Paschaliskerk in Den Haag.
 

2013_5_SRAL_05.jpg

Bent u in het bezit van een object met kunsthistorische waarde dat dringend toe is aan restauratie? Bekijk dan of u aan de voorwaarden voldoet en dien een aanvraag in.

Om het werk van de stichting Bonhomme Tielens zo transparant mogelijk te maken is een overzicht opgenomen van gesubsidieerde projecten van instellingen als musea, kerken en synagoges. Deze lijst wordt periodiek aangevuld.

Bekijk onze projecten